Naš tim

IGOR BRUSIN

– fizioterapeut,
– manuelni terapeut
– osteopat,
– Schroth terapeut,
– NLP praktičar,
– ayurveda praktičar,
– recall facilitator,
– kvantni dijagnostičar

Rođen 1970. godine u Beogradu, osnovnu, srednju i višu školu završio u Beogradu, od 1992. godine radim kao pedijatrijski fizioterapeut u službi Fizikalne medicine i rehabilitacije u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Beogradu, a od 2018. kao terapeut Integrativne medicine u centru Alvita u Beogradu.

Nakon školovanja radno iskustvo kao fizioterapeut započeo sam već 1992. godine u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Beogradu gde sam i dalje zaposlen. Na klinici sam se uglavnom susretao sa porođajnim traumama i različitim patologijama u dečjem uzrastu. U međuvremenu pohađao sam veliki broj edukacija, kurseva i seminara vezanih za pedijatriju i savladao tehnike kao što su Vojta, Bobat, Kabat posvetivši se uglavnom problematici u psihomotornom razvoju deteta.

Usvajanjem novih manuelnih tehnika 2000. godine kreiram poseban program za skolioze, a od 2015. kao Schroth terapeut primenjujem trodimenzionalni tretman u radu sa poremećajima posture (kifoze i skolioze).

Kako mi klasična medicina nije uvek davala zadovoljavajuće odgovore, moj put ka alternativnom načinu lečenja i tehnikama započeo je kada sam završio prvu edukaciju iz kiropraktike i manuelne terapije 2005. godine, a zatim je došla edukacija iz kineziotejpinga 2008. i fascije (MFR – Myofascial release) 2012. godine, kursevima Shiatsu i Yumeiho manuelnih tehnika 2013, da bi se završilo sa studijama na Akademiji Osteopatije 2016. godine.

Sa istočnjačkom filozofijom, osnovama meditacije i yoge susreo sam se 2011. godine aktivnostima u Art of Living centru, a sa istočnjačkom medicinom 2012. godine kada sam radio kao asistent kineske tradicionalne medicine za Akupunkturu i Akupresuru u ordinaciji Yin Yang u Beogradu a 2016. godine kao asistent indijske tradicionalne medicine pri Ajurvedskom centru Ayur Ashram u Beogradu.

Psihoterapija i psihosomatika mi je uvek bila posebno privlačna, tako da se 2014. upoznajem sa specijalizovanim tehnikama starog i novog koda Neurolingvističkog programiranja (NLP), a od 2016. godine posvećujem se proučavanju Nemačke nove medicine (GNM) i edukaciji Recall Healinga, čije facilitacije primenjujem u radu sa decom i roditeljima.

Energetske nauke, Kvantna i Integrativna medicina u moj život ulaze 2017. godine čije znanje kombinujem u različitim dijagnostičkim i terapijskim tehnikama i metodama u cilju unapređenja i poboljšanja kvaliteta zdravlja nacije i podizanja svesti ljudi na ovim prostorima.

– 1984 – 1988 Srednja Medicinska škola: Deligradska, Beograd, Smer: Fizioterapeut

– 1988 – 1992 Viša Medicinska škola, Beograd, Smer: Fizioterapeut

– 2005 – 2006 Manuelna terapija na kičmenom stubu

– 2008 – 2009 Kineziotejping

– 2012 – 2013 Miofascial Release Terapija, Beograd

– 2014 – 2015 Neurolingvističko Programiranje, Beograd

– 2015 – 2016 Schroth Trodimenzionalni tretman skolioza

– 2016 – 2017 Akademija Osteopatije, Beograd

– 2017 – 2018 Recall Healing, Beograd

– 2017… Ajurvedska dijagnostika

– 2017… Kvantna dijagnostika

– 2018… Škola Integrativne medicine

ALEKSANDRA MAKSIMOVIĆ

Terapeut i instruktor akademije IIMA (Škola integrativne medicine – Švajcarska)

Instruktor indonežanskih vežbi Satria Nusantara – Nipertrai

DR. JASMINA CVETANOVIĆ

 specijalista urgentne medicine.Zaposlena u Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoc, Beograd i na poziciji konsultanta u Bel Medic-u.
Na zavrsnij godini studija integrativne medicine.U svom radu primenjuje holisticki pristup lecenja pacijenata pri cemu je zapazeno znacajno poboljsanje opsteg stanja ,kao i smanjenje tegoba i simptoma bolesti kod tretiranih pacijenata na ovaj nacin,dok je kod jednog procenta doslo do potpunog izlecenja bolesti(alergije i ekcemi, hipertenzija,dijabetes,glavobolje…)

VERA CHESHEVA

Specialista za alternativnu medicinu (Imunitet) od 1994 godine
Trener za pozitivnu transformaciju zivota od 2009 godine.
Psihoanalitika od 2011 godine
Autor, rukovodilac i predavac radionice “Ja sam Tvorac Svog Zivota”
U okviru radionice:
– Nas Imunitet
– Kako resiti bolest i vratiti zdravlje
– Kako promeniti stanje zrtve na stanje Vlasnika svog zivota
– Resavanje zivotnih problema
– Resavanje mezljudskih odnosa (takodje porodicnih)
I mnogo drugo (pogledajte program)
https://tajnalepote.blogspot.com/p/konsultacije.html
Grupni rad i individualne konsultacije
Takodje:
Prezentacije i edukativne casove proizvoda za imunoloski sistem
https://ozdravirs.blogspot.com/
https://tajnalepote.blogspot.com/
https://tfsrbijast.blogspot.com/

NATAŠA JABLANOVIĆ

DR. TANJA RATKOVIĆ

DR. MIRJANA GAŠIĆ